Cool Kids angstgruppe i Aarhus

Siden 2012 har jeg behandlet børn og unge med angst, og i al den tid har jeg lavet Cool Kids og Chilled grupper. Når jeg igen og igen har lavet disse grupper så er det af en meget simpel årsag: Det virker! Næsten alle de familier jeg har haft igennem sådan et gruppeforløb har oplevet at angsten fylder markant mindre i deres liv både lige efter behandlingen er afsluttet og især når vi mødes til opfølgning 3 måneder efter at behandlingen er afsluttet. Det er forøvrigt også det som forskningen fra Angstklinikken viser.

Hør hvad denne familie sagde om den sidste gruppe jeg afsluttede (teksten er delt med familien samtykke):

”Her i 2016 deltog vi som familie i et angstbehandlingsforløb hos Emil Rask sammen med 3 andre familier, da vores datter lider af angst. Det har været et rigtig godt forløb, som har været med til at give os modet og troen på at livet godt kan blive dejligt og sjovt, selvom angst nu er en aktiv medspiller i vores liv. Forløbet har givet os en god indsigt i angstens facetter og det har givet os redskaber til at kunne håndtere angst mere konstruktivt og allervigtigst mere venligt. Det har lettet vores hverdag, at vi nu har helt konkrete redskaber vi kan gribe til, når angsten melder sig.

Det har været meget givende menneskeligt at være sammen med andre familier på denne måde, hvor vi har delt vores historier, erfaringer, sorger og glæder. Den forståelse og anerkendelse vi har mødt her, har gjort en kæmpe forskel i vores syn på os selv som forældre, på vores datters vanskeligheder og på angstens indflydelse i vores liv. I fællesskabet her fandt vi trøst, opmuntring, sort humor, genkendelse og mod.

Det har til tider også været et hårdt og krævende forløb, hvor der er blevet arbejdet med svære emner, opgaver, hjemmearbejde og selverkendelse. Men Emil er en dygtig psykolog, som formår at støtte og udfordre de enkelte i et trygt miljø, hvor forståelse, omsorg og genkendelse er i højsædet, så det har altid været trygt at komme til sessionerne. Det kan godt være vi har været trætte, når vi er gået hjem fra sessionen, men vi har altid gået derfra med en indre lethed og troen på at vi var landet et godt, trygt og professionelt sted. Emil har en god, varm og respektfuld kontakt til de unge mennesker og som vores datter sagde allerede efter forsamtalen ”Jeg kan altså så godt lide den måde han taler til mig på”. Det betyder alverden at kontakten er der, uden den bliver det svært at komme ud over stepperne.
Så vi kan kun på det varmeste anbefale Emil.”

Se mere om priser og generelle oplysninger om gruppen her.

Har Cool Kids interesse for dig eller en du kender? Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig og høre mere. Som altid kan I få en helt uforpligtende telefonsamtale til at starte med.

Venligst
Psykolog og gruppeleder
Emil Rask

<span style="font-size:12px;margin-right:15px;">Vi bruger cookies til at danne statistik og forbedre psykologrask.dk. Ved at klikke OK eller gå videre accepterer du dette.</span>

Hvad er Cookies?

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk