31. oktober 2017

Hvad er en god psykolog i Aarhus?

Hvornår oplever du, at en psykolog i Aarhus for børn og unge er god? Naturligvis spiller det en rolle hvilken behandlingsform man som psykolog bruger, og hvor meget erfaring man har – altså om man har styr på sit grundlæggende håndværk.

Siden 2012 har jeg som psykolog i Aarhus behandlet børn og unge med angst i. Alligevel kan ingen vel sige sig imod, at den enkelte psykologs måde at være psykolog på spiller en stor rolle. Er man i øjenhøjde med jeres barn og jer som forældre? Er man nærværende? Tillidsvækkende? Forstår man barnet/den unge og kan man skabe en god relation? Kan man disse ting er man ifølge mine klienter et godt stykke hen af vejen. Et uddrag af mine klientudtalelser kan du læse her.

Som psykolog i Aarhus arbejder jeg anerkendende med børn og unge, og prøver at forstå hvordan de ser deres eget liv. Samtidig forsøger jeg at finde en god balancegang ift. at udfordre hvad barnet/den unge tror de kan. Min erfaring er at denne kombination kan åbne døre. Uanset om jeg arbejder med angstbehandling, traumebehandling, depression, sorg, sociale problemer el. andet, så er det vigtigt at se mennesket man skal snakke med.

Angstbehandling Aarhus

Ved et behandlingsforløb hos mig stiller jeg andre spørgsmål end dem I normalt får stillet. Jeg hjælper børn og unge med, at få et andet perspektiv på, hvordan han/hendes udfordringer kan forstås. Det er også dét, som kan gøre det relevant at gå til psykolog. Vi finder sammen frem til, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe jer med positive forandringer. Hvis ikke jeg kan hjælpe netop jer, så henviser jeg gerne til andre psykologer i Aarhus.

Er du nysgerrig på, om jeg kan hjælpe jer? Send mig gerne en mail på emil@psykologrask.dk, eller ring på 61707219. Du kan med fordel også læse med på min blog. Her deler jeg ud af gode råd, og beskriver problemstillinger som børn og unge med angst ofte oplever.

Vi bruger cookies til at danne statistik og forbedre psykologrask.dk. Ved at klikke OK eller gå videre accepterer du dette.

Hvad er Cookies?

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk