27. maj 2016

Emil Rask: Autoriseret psykolog

Mød en psykolog i Aarhus der møder børn og unge mennesker i øjenhøjde

Som psykolog er det rigtig vigtigt at møde børn og unge mennesker med respekt, for dem de er. Jeg gør meget ud af at møde dem jeg taler med i øjenhøjde og finde ud af, hvordan de ser deres eget liv, og hvordan de forstår deres egne problemer. Sammen finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe med at skabe de forandringer, de ønsker.

Læs mere om mine tanker omkring, hvad en god psykolog i Aarhus er her.

Emil Rask: Psykolog i Aarhus

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet fra Aarhus Universitet i foråret 2014 og har siden da arbejdet som psykolog i Aarhus med børn og unge. Jeg har særlig erfaring med angst og angstbehandling, og jeg har både individuelle samtaler og grupper. Allerede under min studietid arbejdede jeg meget med børn og unge, og i 2012 var jeg en del af Angstklinikken på Aarhus Universitet. Her udviklede vi angstbehandling til børn og unge og forskede i, hvad der har den bedste effekt. Jeg lærte at bruge programmerne Cool Kids og Chilled og har siden 2014 lavet Cool Kids og Chilled gruppeforløb.

Ud over angst har jeg også bred erfaring med en række andre problemstillinger, og jeg kan tilbyde behandling af bl.a. OCD, sorg, depression, traumer, selvskade, selvværdsproblematikker, sociale problemer og identitetsproblematikker. Er du i tvivl, om jeg kan hjælpe dig, er du velkommen til at ringe og spørge. Tror jeg ikke, at jeg er den rette behandler til dig, henviser jeg gerne videre til en af mine dygtige kolleger.

Traumebehandling

Siden 2015 har jeg været tilknyttet en række asylcentre som psykolog. Her har jeg samtaler med de flygtninge, der har allermest brug for hjælp. Jeg har især mange samtaler med uledsagede unge flygtninge – det vil sige børn og unge, der er kommet til landet uden deres familier. Her behandler jeg både angstproblemer, depression og i høj grad traumer og PTSD (Posttraumatisk stresslidelse).

Ud over behandling tilbyder jeg også kurser, foredrag og supervision om angst, angstbehandling og ungdomsproblemer.
Se mere her

Autoriseret psykolog

Jeg er autoriseret psykolog af Psykolognævnet. Min autorisation er din garanti for, at jeg arbejder efter høje etiske standarder, samt at jeg på de første 2 år som psykolog har lavet over 1000 timers terapi og modtaget over 160 timers supervision på mit arbejde. Jeg modtager stadig løbende supervision flere gange om måneden og deltager flere gange om året i relevant efteruddannelse. Det gør jeg for hele tiden at opdatere mig, så jeg kan tilbyde den bedst mulige behandling.