27. maj 2016

Psykolog i Aarhus med særlig viden om angst hos børn og unge

Psykolog møder børn og unge mennesker i øjenhøjde

Som psykolog i Aarhus er det rigtig vigtigt for mig, at både børn og unge mennesker mødes med respekt, som dem de er. Jeg gør meget ud af at møde dem jeg taler med i øjenhøjde og finde ud af, hvordan de ser deres eget liv, og hvordan de forstår deres egne problemer. Sammen finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe med at skabe de forandringer, de ønsker.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i foråret 2014 og har siden da arbejdet som psykolog med børn og unge. Jeg har særlig erfaring med angst og angstbehandling, og jeg har både individuelle samtaler og grupper. Allerede under min studietid arbejdede jeg meget med børn og unge, og i 2012 var jeg en del af Angstklinikken på Aarhus Universitet. Her udviklede vi angstbehandling til børn og unge og forskede i, hvad der har den bedste effekt for bl.a. social angst, socialfobi, separationsangst, generaliseret angst og OCD. Jeg lærte at bruge programmerne Cool Kids og Chilled og har siden 2014 lavet Cool Kids og Chilled gruppeforløb i samarbejde med UngLiv.dk.

Angst og OCD behandling til børn og unge

Børn og unge som har OCD kommer ofte i forløb, da de oplever tvangstanker eller tvangshandlinger. Selvom disse symptomer stjæler både energi og livsglæde, så kan dit barn få effektiv hjælp til denne angsttype. Jeg møder også mange børn, som oplever alt fra socialfobi, generaliseret angst og andre angstformer, hvor behandling kan hjælpe dem videre.  Jeg har således en bred erfaring med en række af de problemstillinger, som angst kan give.

Derudover kan jeg tilbyde behandling af bl.a. sorg, depression, traumer, selvskade, selvværdsproblematikker, sociale problemer og identitetsproblematikker. Er du i tvivl, om jeg kan hjælpe dig, er du velkommen til at ringe og spørge. Tror jeg ikke, at jeg er den rette behandler til dig, henviser jeg gerne videre til en af mine dygtige kolleger. Som psykolog i Århus har jeg nemlig et bredt netværk, som også vil kunne hjælpe.

Traumebehandling

Siden 2015 har jeg været tilknyttet en række asylcentre som psykolog. Her har jeg samtaler med de flygtninge, der har allermest brug for hjælp. Jeg har især mange samtaler med uledsagede unge flygtninge – det vil sige børn og unge, der er kommet til landet uden deres familier. Her behandler jeg både angstproblemer, depression og i høj grad traumer og PTSD (Posttraumatisk stresslidelse).

Ud over behandling tilbyder jeg også kurser og foredrag om angst, angstbehandling og ungdomsproblemer.
Se mere her

Autoriseret psykolog

Jeg er autoriseret psykolog af Psykolognævnet. Min autorisation er din garanti for, at jeg arbejder efter høje etiske standarder, samt at jeg på de første 2 år som psykolog har lavet over 1000 timers terapi og modtaget over 160 timers supervision på mit arbejde.

 

Hvad har tidligere klienter sagt om mig?

Hvad har tidligere klienter sagt om mig?
“Emil er dygtig til at skabe tillid og tryghed, så de unge tør åbne sig og dele mere af sig selv.”
Mor til ung mand på 17 år.
Hvad har tidligere klienter sagt om mig?
“Emil har været det første vendepunkt i en lang kamp mod angst hos vores søn. Emil er, i forhold til andre psykologer vi har brugt, ung og taler de unges sprog. Emil er nem at tale med, både for forældre og de unge. Emil er kompetent og vi mærkede med det samme, at vi endelig havde vi mødt en, som vi følte kunne gøre en forskel. Emil taler naturligt med og til de unge. Der er aldrig tvivl om hvad Emil mener, han præcis og tydelig og får fortalt og undervist på en levende måde.”
Mor til ung mand på 17 år.
Hvad har tidligere klienter sagt om mig?
"Emil kan nogle ting med de her unge knægte som har nogle problemer."
Mor til ung mand på 18 år.

<span style="font-size:12px;margin-right:15px;">Vi bruger cookies til at danne statistik og forbedre psykologrask.dk. Ved at klikke OK eller gå videre accepterer du dette.</span>

Hvad er Cookies?

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk